Natrag
19.4.2019 02:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/TRATTORIA CAPRICCIO Talijanski restoran s dubrovačkom adresom

2.4.2017 @ 23:10 Dulist dulist IN
27;27

Podijelite:

U povijesnoj jezgri, tik do Akvarija, vrata svoje Trattorie Capriccio otvorila je obitelj Zmijarević.

Putujući po svijetu, skupljajući iskustva, inspiraciju su pronašli posebno u talijanskoj kuhinji. Šef kuhinje Ivan Zmijarević, inspiriran dugogodišnjim životom u Italiji, donosi dašak talijanskog duha i kako sam naziv kaže; kapric, odnosno nestašnost i kreativnost u pripremanju jela.

Cjelokupni tim na čelu s Petrom Pekom, kuharom s dugogodišnjim iskustvom, ‘složio’ je menu za prave gurmane i ljubitelje talijanske kuhinje, pa tako će Trattoria Capriccio u svojoj ponudi imati neka od davno zaboravljenih talijanskih jela.

Tradicionalni specijaliteti kombinirani su s namirnicama domaćih uzgajivača, uvijek freškom ribom lokalnih ribara uz nezaobilazna vina renomiranih vinara iz svih dijelova Hrvatske. Neki od specijaliteta u kojima će gosti imati priliku uživati su goveđi obrazi pripremljeni po posebnoj recepturi trattorije, parmigiana, peperonata itd.

Ovu lijepu nedjeljnu večer ‘začinili’ su lagani jazz ritmovi i prekrasan glas Maje Grgić. Tko je sve uživao u probranim delicijama i jazz evergreenima pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana