DuList IN

FOTO/TRATTORIA CAPRICCIO Talijanski restoran s dubrovačkom adresom

FOTO/TRATTORIA CAPRICCIO Talijanski restoran s dubrovačkom adresom

U povijesnoj jezgri, tik do Akvarija, vrata svoje Trattorie Capriccio otvorila je obitelj Zmijarević.

Putujući po svijetu, skupljajući iskustva, inspiraciju su pronašli posebno u talijanskoj kuhinji. Šef kuhinje Ivan Zmijarević, inspiriran dugogodišnjim životom u Italiji, donosi dašak talijanskog duha i kako sam naziv kaže; kapric, odnosno nestašnost i kreativnost u pripremanju jela.

Cjelokupni tim na čelu s Petrom Pekom, kuharom s dugogodišnjim iskustvom, ‘složio’ je menu za prave gurmane i ljubitelje talijanske kuhinje, pa tako će Trattoria Capriccio u svojoj ponudi imati neka od davno zaboravljenih talijanskih jela.

Tradicionalni specijaliteti kombinirani su s namirnicama domaćih uzgajivača, uvijek freškom ribom lokalnih ribara uz nezaobilazna vina renomiranih vinara iz svih dijelova Hrvatske. Neki od specijaliteta u kojima će gosti imati priliku uživati su goveđi obrazi pripremljeni po posebnoj recepturi trattorije, parmigiana, peperonata itd.

Ovu lijepu nedjeljnu večer ‘začinili’ su lagani jazz ritmovi i prekrasan glas Maje Grgić. Tko je sve uživao u probranim delicijama i jazz evergreenima pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist