Grad

FOTO/VIDEO Od Dupca do Duba za uru vremena!

FOTO/VIDEO Od Dupca do Duba za uru vremena!

Novi radovi na prometnici u ulici Vladimira Nazora jutros su potpuno blokirali promet iz smjera Konavala i Župe.

Svi oni koji su se zaputili prema gradu na relaciji Dubac – pumpa pod Dubom u atomobilima su proveli sat vremena. Naime, kolone se ionako već tjednima stvaraju zbog semafora na vidikovcu, koje su pojačane nakon što je iz sigurnosnih razloga semafor postavljen nešto niže na traci iz smjera Župe, jer je očito promijenjen režim rada semafora, kao i zbog zatvorene Zagrebačke ulice zbog čega je vrlo loša propusnost raskrižja na Ilijinoj glavici.

Tome treba pridodati i radove na izmještanju magistralnog cjevovoda kraj Inine benzinske postaje pod Dubom, zbog čega je uspostavljena privremena regulacija prometa na dijelu ceste, što dodatno u jutarnjim satima usporava promet.

I sad se otvorila ‘nova rupa na cesti’, radovi kraj Vodovoda jutros su u potpunosti blokirali promet iz smjera Ilijine glavice, a radi propuštanja vozila iz smjera Splitskog puta promet reguliraju policajci.  Svakako treba napomenuti kako su radovi u Zagrebačkoj ulici trebali trajati do Badnjaka, no prošlog tjedna radovi su obustavljeni pa će kolone još neko vrijeme biti svakodnevnica stanovnika Župe i Konavala.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist