Natrag
21.5.2018 20:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/SVEUČILIŠTE LIBERTAS Počela nova akademska godina, sretno studenti!

11.9.2017 @ 18:37 Dulist Aktualno
14;14

Podijelite:

Danas je održan prijem studenata na početku nove akademske godine studija Turistički i hotelski menadžment DIU Libertas.

U uvodnom pozdravu Milan Perić, jedan od osnivača studija, naglasio je kako je glavni cilj bio omogućiti mladim ljudima nastavak učenja o turizmu i hotelijerstvu.

– Znate kako je Dubrovnik turistička destinacija te da dolaze turisti iz svih krajeva svijeta, a većina njih u naš grad dolazi upravo zbog kulturne i povijesne baštine. Libertas je najveće privatno sveučilište u Hrvatskoj, s najvećim brojem studenata, a sa sjedištem u Zagrebu. Nema potrebe naglašavati koliko je ovaj studij bitan za naše područje. Na studiju Turistički i hotelski menadžment studenti će pohađati predmete iz područja turizma i hotelijerstva, a nakon prve dvije studiranja mogu se opredijeliti za određene smjerove kao što je primjerice gastronomija – kazao je Perić i dodao:

– Naše iskustvo je pokazalo kako je ovo jedan dobro osmišljen i dinamičan studij. Oni koji upišu ovaj studij moći će sutra raditi i obnašati rukovodne funkcije u hotelima i drugim gospodarskim objektima iz ove gospodarske djelatnosti. Ali nabitnije od svega je nakon završenog studija i dalje učiti! Najbitnije je cjeloživotno učenje – rekao je Milan Perić.

Svim studentima želimo sreću u novoj akademskoj godini!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana