Sport

FOTOGALERIJA Tko je prvi doveslao do cilja na regati ‘Semper Primus’?

Osamnaesto izdanje međunarodne studentske veslačke regate ‘Semper Primus’ održano je u subotu ujutro na regatnoj stazi od Kantafiga do velikog mula u Luci Gruž.

Na regati je ukupno nastupilo deset osmeraca u kategorijama veterana, studentice i studenata.

U veteranskoj kategoriji Grad Metković bio je bolji od Grada Dubrovnika.

U kategoriji studentica slavile su djevojke s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ispred Sveučilišta u Splitu i poljskog sveučilišta Wroclaw. Četvrti je bio zagrebački Agronomski fakultet.

Kod studenata najbolji su bili veslači Veleučilišta u Vukovaru. Drugo mjesto pripalo je Sveučilištu u Dubrovniku, treći je bio zagrebački Agronomski fakultet, a četvrti Fakultet strojarstva i brodogradnje s istog sveučilišta.

Regatu je organizirao Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, dok su suroganizatori bili Sveučilište u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik, Sveučilišni sprtski savez Dubrovnik, Hrvatski sveučilišni sportski savez, Hrvatski veslački savez, Veslački savez Zagreba, Veslački savez Dalmacije te Veslački klub Neptun.

Pročitajte još

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Minimalan poraz Jugaša u Pireju

Dulist

NAJUSPJEŠNIJA SEZONA BK DUBROVNIK Barbara Janičić juniorska viceprvakinja Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija