Sport

FOTOGALERIJA Tko je prvi doveslao do cilja na regati ‘Semper Primus’?

Osamnaesto izdanje međunarodne studentske veslačke regate ‘Semper Primus’ održano je u subotu ujutro na regatnoj stazi od Kantafiga do velikog mula u Luci Gruž.

Na regati je ukupno nastupilo deset osmeraca u kategorijama veterana, studentice i studenata.

U veteranskoj kategoriji Grad Metković bio je bolji od Grada Dubrovnika.

U kategoriji studentica slavile su djevojke s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ispred Sveučilišta u Splitu i poljskog sveučilišta Wroclaw. Četvrti je bio zagrebački Agronomski fakultet.

Kod studenata najbolji su bili veslači Veleučilišta u Vukovaru. Drugo mjesto pripalo je Sveučilištu u Dubrovniku, treći je bio zagrebački Agronomski fakultet, a četvrti Fakultet strojarstva i brodogradnje s istog sveučilišta.

Regatu je organizirao Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, dok su suroganizatori bili Sveučilište u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik, Sveučilišni sprtski savez Dubrovnik, Hrvatski sveučilišni sportski savez, Hrvatski veslački savez, Veslački savez Zagreba, Veslački savez Dalmacije te Veslački klub Neptun.

Pročitajte još

FOTO/VELIKO FINALE U GRUŽU ‘Žapci’ osvojili drugu regionalnu titulu

Dulist

REGIONALNA LIGA Jugaši u finalu, za naslov igraju protiv Mladosti!

Zvonimir Pandža

Mladost je u finalu Regionalne lige

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija