Natrag
17.2.2019 13:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Stigle striptizete!

25.6.2013 @ 23:47 Dulist Aktualno
12;12

Podijelite:

Tvrđava Revelin je u svojoj povijesti bila dosta toga – od fortifikacijske utvrde, do napuštenog objekta, središte Republike, državna riznica, potom kombinacija noćnih klubova/muzeja/restorana, a odnedavno ima i sasvim novu namjenu– klub za gospodu, odnosno striptiz bar.

Slijedom glasina kako su se u Gradu pojavile ‘noćne dame’ naša ekipa krenula je u istragu. Nakon nekoliko dana potrage, telefonskih poziva i inih radnji naišli smo na ipak malo drugačiji scenarij. U pratnji voditelja novootvorenog kluba spustili smo se u ‘fotopatrolu’.

Pred samo otvaranje u ponoća ništa ne da naslutiti kako se u podrumskim prostorima onoga što je danju restoran otvara skroz jedna drugačija ponuda. Vanka nema neonskih znakova, vrištećih reklama, velikih putokaza…tek hostesa koja dobronamjernim prolaznicima nudi letke s egzotičnom ponudom.

Niza skaline donjeg Revelina spuštali smo se već puno puta (što privatno, što poslom), no ovaj puta ipak je drugačije. Nema glasne glazbe, gužve, i domaće ekipe u gradskim ćakulama. Vrata koja se otvaraju ispred nas budno nadzire oko kamere, a cijeli prostor već na prvi pogled ispunjen je kombinacijom crne tkanine i crvenih ‘ledica’. Prigodno…

Na što je sve naišla naša ekipa pročitajte u tiskanom izdanju duLista, a dotada bacite oko na fotogaleriju našeg Zvonimira Pandže…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana