Politika

FOTOGALERIJA / ROĐENDANSKO SLAVLJE: Svi momci i cure DUSTRA-e na jednom mjestu

DUSTRA, odnosno Dubrovačka stranka proslavila je večeras prvi rođendan. U dvorani hotela Kompas predsjednik stranke Željko Raguž okupio je svoje članove, predsjednike devet temljenih ogranaka i poručio ponovno kako je glavna prednost DUSTRA-e u tome što nemaju Središnjicu u Zagrebu.

Uz uobičajene poruke o redu i radu, Raguž je okupljenima čak podijelio i strip o svojim komunalnim danima kada je glumio radnike Vrtlare, Čistoće, Libertasa itd., a osim što je opleo po HDZ-u jednako tako udario je i po SDP-u, odnosno onima koji ‘na grah za 1. maja ne mogu dovesti 10 ljudi’.

Raguž se složio s Vlahušićem koji je ustvrdio kako je Gradsko vijeće ‘jedan dječji vrtić koji ima najmlađe, ali i malo starije uzraste’, a poručio je svima kako će na sljedećim izborima imati bolju i jaču poziciju nego što to imaju dosad.

Raguža su na prvi rođendan stranke došli pozdraviti njegov šef gradonačelnik Andro Vlahušić, zamjenica gradonačelnika Zagreba Vesna Kusin, kao i Orhan Zubčević, predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine DNŽ.

Na ovom stranačkom skupu moglo se vidjeti zaista jedno poprilično šaroliko društvo, a tko zna, možda i vi nekoga prepoznate, iz novinskih stupaca ili javnog života.

Pročitajte još

ŽUPANIJSKI VIJEĆNIK MARKO GILJAČA Uzalud županu legitimitet i legalitet kad se dogodi pomor stonskih kamenica

Andrea Falkoni Račić

Već 2024. godine mogli bismo imati novu dvoranu za Svjetsko rukometno prvenstvo

Libertas će s odlaskom 40 ljudi u mirovinu mjesečno uštedjeti pola milijuna kuna

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija