Natrag
18.2.2019 01:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Promrzle Dubrovčane ugrijali dubrovački rockeri

31.12.2015 @ 0:23 Baldo Marunčić dulist IN
22;22

Podijelite:

Prve, poprilično hladne večeri programa Dočeka Nove godine na Stradunu su nastupile domaće rockerske snage – Dariva, Valetudo i Lapadske Tratinčice.

Premda je bura povremeno ledila krv u žilama Dubrovčani i gosti grada nisu se predavali. Uživali su u pjesmi, plesali su ili tek cupkali, ispijali kuhano vino…

Program se nastavlja u četvrtak 31. prosinca, kad će od 10 sati Klapa Ragusa, Gradska glazba Dubrovnik i zbor Libertas pjesmom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu, cocktail show dubrovačkih barmena i čestitku gradonačelnika. Pola sata nakon podneva uslijedit će Dječji doček Nove godine uz Severinu, glavnu zvijezdu dočeka.

Konačno, Dubrovčani i gosti Grada u Novu će ući u ludoj noći na Stradunu, uz zvuke grupe Silente, Severine te DJ Kamenyja.

Na Novu godinu ujutro održat će se Novogodišnji koncert DSO-a, a navečer slijedi koncert klapa Contra i Šufit. Također, u 14 sati održat će se i novogodišnja utrka DuRun10k.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana