Sport

FOTOGALERIJA Jug s lakoćom svladao Partizan, pogledajte tko ga je bodrio

FOTOGALERIJA Jug s lakoćom svladao Partizan, pogledajte tko ga je bodrio

U susretu 19. kola TRVL Jug Croatia osiguranje je u Dubrovniku pobijedio momčad Partizana 13:7.

Zaslužena pobjeda Juga, bez ikakve dvojbe jer je od prve do zadnje minute bio dominantna momčad. Igrači su za zaveslaj uvijek bili ispred Partizanovaca i to je na kraju urodilo pobjedom od šest razlike. Jug je igrao bez Paula Obradovića kojega je trener Vjekoslav Kobešćak odlučio ostaviti izvan sastava kako bi se odmorio za susret u srijedu protiv Primorja, ali i kako se ne bi riskiralo s načetim ramenom još od prije par mjeseci.

Zanimljivo je bilo vidjeti plivačko stanje Juga u utakmici protiv mlade i plivački moćne ekipa Partizana. Opći dojam je da smo ih nadplivali i to u drugom dijelu utakmice kada je Jug zaredom ‘prodao’ nekoliko polukontri 5 na 4, što je uglavnom završavalo pogocima. Posebno nas se dojmio učinak Andra Bušlje, koji je u prvom dijelu susreta na poziciji beka s lakoćom zaustavljao centre Partizana, a potom bježao u kontranapad. U jednom trenutku nedostajale je samo realizacija, ali za odigrano mu se mora zapljeskati.

Igrač više je bio 13/7, dok je igrač manje 10/3. Znakovit podatak, posebno kada znamo da su i nerealizrane situacije s igračem više uglavnom bile izrađene.

Sve u svemu momčad se diže i svim protivnicima do kraja sezone bit će teško slaviti protiv Juga.

Jug.hr

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist