DuList IN

FOTOGALERIJA / BILI SMO NA BALU UMIROVLJENIKA Plesnim ‘motima’ zasjenili bi i maturante!

FOTOGALERIJA / BILI SMO NA BALU UMIROVLJENIKA Plesnim 'motima' zasjenili bi i maturante!

Ove subote, u prostorijama hotela Petka, održao se 15. po redu ‘Bal umirovljenika’ koji kao i svake godine organizira Matica umirovljenika Dubrovnik. Ovog puta preskočili u svoju ‘tradicionalnu lokaciju’ –  hotel Ivka, što naravno ne znači da se večeras nisu odlično zabavili!

Okupilo se više od  stotinu dubrovačkih umirovljenika s područja cijele županije koji su uživali večeras u jelu, piću, plesu, druženju i pjevanju do kasno u noć. Bal umirovljenika održava se dulji niz godina, a svake godine okuplja veliki broj osoba treće životne dobi koje dokažu kako su zapravo upravo oni – u najboljim godinama. Zaista, kad gledamo ove slike, jedino što nam pada na pamet jest kako se njihovih plesnih koraka ne bi posramili ni ovogodišnji maturanti!

-Bal umirovljenika je za sve nas jedan i jedini, a ove godine je čak petnaesti po redu. Svi umirovljenici čekaju cijelu godinu ovo događanje. Znaju ljudi reći, ‘vi ste osobe treće životne dobi’ ali gledajte kako balamo i dobro se zabavljamo, mi smo osobe zlatne životne dobi. Večeras nas je oko 100, nekad malo više nekad manje i uvijek se dobro zabavljamo. Balat ćemo do dugo u noć. Matica umirovljenika ima mnoga događanja ali vjerujem kako je ovaj najzanimljiviji – poručila je prigodno predsjednica Matice umirovljenika Dubrovnik, gospođa Luce Gvozden.

Večeras na plesnom podiju nije nedostajalo ni energije, a ni dobre atmosfere. Puni iskrenih osmijeha, dubrovački su se umirovljenici zabavljali i plesali, a mi ih nismo htjeli puno ometati. Ipak, neki su se trenuci morali zabilježiti. Kako je protekao ovogodišnji Bal umirovljenika? Pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist