DuList IN

FOTO Zvijezde bendova ‘Frankie goes to Hollywood’ i ‘Eurythmicsa’ uživali u ljepotama Dubrovnika

FOTO Zvijezde bendova 'Frankie goes to Hollywood' i 'Eurythmicsa' uživali u ljepotama Dubrovnika

Britanske zvijezde iz grupa ”Frankie Goes to Hollywood” Holly Johnson te ”Eurythmicsa” Steve Maguire nazočili su nedavnom otvorenju izložbe ”Midsummer Scene-Elsinor in Dubrovnik” u Velepostanstvu Republike Hrvatske u Londonu, javili su u srijedu organizatori.

Kako se navodi u pripćenju, izložbu je 14. studenog postavio britanski umjetnik Bari Goddard, a prikaz je to najatraktivnijih trenutaka ”Midsummer Scene Festivala”, koji se održava već tri godine u organizaciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London.
Brojne goste na otvaranju je pozdravio hrvatski veleposlanik Ivan Grdešić, dok se hrvatski glumac i producent Filip Krenus zahvalio prisutnima u ime ”Midsummer Scene Festivala”. Autor fotografija Bari Goddard goste je zabavio pjesmom uz pratnju Steve Maguirea, nekadašnjeg člana grupe Eurythmics, a kako se navodi u objavi, na otvaranju je bio i Holly Johnson, pjevač popularne britanske pop grupe ”Frankie Goes to Hollywood” te pjevačica Adele Andersen. Izložbu su posjetili i Pinkietessa Pinkie, dizajnerica i poznata izvođačica, kao i Diane Goldie, koja je za Goddarda dizajnirala kostim posebno za otvaranje izložbe te britanski model i dizajner Lee Sayers. U prekrasnim fotografijama Dubrovnika uživao je i Gary Roost, poznati britanski kazališni glumac, kao i Philip Parr, koordinator Shakespearovih festivala za Europu.
Inače, idući Midsummer Scene festival četvrti put će se održati u Dubrovniku i to krajem lipnja 2017. Ovaj festival privukao je pažnju i publike i kritike, a nezaboravna scenografija dubrovačkih zidina obišla je svijet. Lanjska uspješnica, predstava ”Na Tri kralja” u režiji Helen Tennison, uvrštena je u glavni repertoar Bečkog engleskog kazališta u udarnom božićnom terminu gdje će se svakodnevno, osim nedjeljom prikazivati od 7. studenog do 22. prosinca, a nakon toga putuje na Bermudske otoke.
Festival Midsummer Scene je projekt Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London. Izložba je otvorena do 18. studenog.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist