Natrag
15.2.2019 22:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Žena, majka, kraljica prštala energijom!

20.5.2012 @ 10:01 Andrea Falkoni Račić dulist IN
37;37

Podijelite:

Žena, majka, kraljica još je jednom rasplesala Dubrovkinje i Dubrovčane koji su sinoć uživali na njenom koncertu u Revelinu.

Rozga je u Revelinu zapjevala nakon godinu dana, a mnogi se još sjećaju novogodišnje noći u koju je upravo ona uvela Dubrovnik. Jelena, nekada krhka balerina, postala je simbol pozitivne energije i elegancije kojom je očarala populaciju širom Balkana.

Pjesma "Zanemari" je po svemu sudeći dosljedan nasljednik Jeleninih hitova poput Daj šta daš, Rodit ću ti ćer i sina, Bižuterija, Razmažena i mnogih drugih… Njena pozitivna energija ni sinoć nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ovo je inače zadnji koncert u ovoj studentskoj godini kojeg su organizirali Studentski zbor Dubrovnik i Culture Club Revelin.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana