Natrag
17.2.2019 13:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Zaigrao se ping pong u Gospinom polju

19.12.2015 @ 21:31 Dulist Sport
7;7

Podijelite:

U Sportskoj dvorani u Gospinom polju ovog vikenda u organizaciji STK Libertas Marinkolor održava se drugi turnir jesenskog dijela prvenstva 2. Hrvatske stolnoteniske lige – Dalmatinske regije.

Na turniru sudjeluje ukupno devet momčadi: STK Sinj, STK Dubrovnik, STK Lučica Vela Luka, STK Kaštela Kaštel Gomilica, STK Libertas Marinkolor II, STK Konavljanin, STK Nec Split, STK Spin Split i STK Urania Baška Voda.

Za drugu ekipu ‘Pitura’ nastupili su Joško Martinović, Marko Venier, Marko Šarić, Filip Mikulić, Ante Jupek i Nedjeljko Ogresta koji su zabilježili sve pobjede u dosadašnjim odigranim susretima u prvenstvu, a isto im je pošlo za rukom i ove subote (4:0 protiv Kaštela i Uranie te 4:1 protiv Sinja i Spina). To im je donijelo titulu jesenskih prvaka.

Odlični su bili i stolnotenisači Konavljanina, koji su također ubilježili sve četiri pobjede (4:0 protiv Kaštela te 4:1 protiv Uranie, Sinja i Spina), što im je donijelo drugo mjesto na kraju jesenskog dijela natjecanja.

Dubrovnik je u subotu ostvario jednu pobjedu (Kaštela 4:3) i dva poraza (Sinj 2:4 i Spin 0:4), a Lučica također jednu pobjedu (Kaštela 4:2) i tri poraza (Spin 2:4, Sinj 2:4 i Urania 1:4).

Turnir se nastavlja sutra.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana