Natrag
18.4.2019 15:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Vojska fotografa na ulicama Grada

26.10.2013 @ 10:54 Baldo Marunčić dulist IN
21;21

Podijelite:

Jutros su se ulicama povijesne jezgre razmilili natjecatelji fotomaratona „Dubrovnik 2013“ u organizaciji Fotokluba Marin Getaldić.

Natjecatelji su svoju potragu za najljepšom i najzanimljivijom fotografijom započeli u 9 sati ispred zgrade Turističke zajednice na Pilama. Teme ovogodišnjeg fotomaratona su 'Morske boje', 'Život je lijep', 'Zvat ć vam Linića', 'Šala', 'Ne volim pravila kompozicije', 'Poezija u kamenu', 'Razglednica iz grada' te 'Igra'.

Vrijedi dodati kako je sudjelovanje u fotomaratonu besplatno, a najboljem fotografu pripast će vrijedna nagrada – digitalni fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom u vrijednosti 4.500 kuna. Drugoplasirani će moći iskoristiti poklon bon od tisuću kuna u Fotostaru, dok će trećeplasirani biti nagrađeni izletom za dvije osobe u organizaciji Gulliver Travela, točnije đirom turističkim vlakom kroz konavoske vinograde. Također, nagrada (poklon bon Stradun fashiona od 500 kuna) će pripasti i najboljem mladom fotografu (do 21. godine).

Fotomaraton u kojem natjecatelji traže motive koji odgovaraju zadanim temama trebao bi završiti do 13 sati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana