Natrag
22.2.2019 07:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Viseće graste osvanule i u Zagrebačkoj

10.5.2013 @ 22:23 Baldo Marunčić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Viseće petunije i ostale biljčice i cvijeće od pred koji dan krase i Zagrebačku ulicu, koja je uz to pretrpjela još cijeli niz promjena.

Podsjetimo, prvo se suzavao kolnik, pa proširivao pločnik, pa ukidala parkirna mjesta, pa izgradio visoki pločnik, da bi sve završilo sa stupovima nataknutim na pločniku, ukrašenim visećim grastama, premda neki stanovnici Zagrebačke smatraju kako ni tu nije kraj.

Podsjetimo, petunije su se na dubrovačkim ulicama pojavile još u proljeće prošle godine. Tada su se spominjali troškovi tih ukrasa, doznali smo kako ih održava (čitaj: zalijeva) tvrtka iz Varaždina po jeftnijoj cijeni od cijene noćnog rada zaposlenika Vrtlara, a navodno je riječ o 10 tisuća kuna s PDV-om mjesečno.

Zbog grasti s petunijama gradonačelnik je najavljivao i nova zapošljavanja u Vrtlaru, i to 40 radnika za tri tisuće kuna plaće s pokazom.

Kako bandere s petunijama izgledaju procijenite sami u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana