DuList IN

FOTO Vina i ljute naranče privukle brojne sugrađane

Unatoč ružnom vremenu na Kandeloru su održane čak dvije akcije u prostorima Gradske Kavane. Radi se o humanitarnoj akcij udruge DEŠA, te tradicionalnoj Festi od vina koja se održava osmu godinu u sklopu proslave Feste sv. Vlaha.

Udruga DEŠA – Dubrovnik, humanitarnom manifestacijom Dan ljute naranče, koja je održana danas u Gradskoj kavani za pomoć potrebitim građanima grada Dubrovnika i za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa s Pelješca, prikupila je vrijednih 6 tisuća kuna. Dio prikupljenih sredstava donirat će u obliku bonova građanskoj inicijativi koja djeluje kroz FB grupu Pomoć za Dubrovčane, dok će se drugi dio sredstava uplatiti za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa.

Za potrebe ove akcije brojni dubrovački restorani, hoteli i slastičarne izradili su torte i slastice s nagrađivanim džemom od ljute naranče.

U sklopu proslave Feste Sv. Vlaha, održana je i Festa od vina. Festa se u organizaciji HGK – Županijske komore Dubrovnik i Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije te uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije održava osmu godinu zaredom.

Festa je postala tradicionalna manifestacija u promociji vina Dubrovačko-neretvanske županije te su posjetitelji imali priliku kušati brojna nagrađivana vina.

Pročitajte još

MOTOVUN U DUBROVNIKU ‘Vox Lux’ u intimnoj atmosferi parka Gradac

Dulist

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

Dulist.hr

U PARKU GRADAC Odgođene ‘Serenade’ Ibrice Jusića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija