Natrag
23.4.2019 12:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Vina i ljute naranče privukle brojne sugrađane

2.2.2019 @ 16:17 Dulist.hr dulist IN
60;60

Podijelite:

Unatoč ružnom vremenu na Kandeloru su održane čak dvije akcije u prostorima Gradske Kavane. Radi se o humanitarnoj akcij udruge DEŠA, te tradicionalnoj Festi od vina koja se održava osmu godinu u sklopu proslave Feste sv. Vlaha.

Udruga DEŠA – Dubrovnik, humanitarnom manifestacijom Dan ljute naranče, koja je održana danas u Gradskoj kavani za pomoć potrebitim građanima grada Dubrovnika i za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa s Pelješca, prikupila je vrijednih 6 tisuća kuna. Dio prikupljenih sredstava donirat će u obliku bonova građanskoj inicijativi koja djeluje kroz FB grupu Pomoć za Dubrovčane, dok će se drugi dio sredstava uplatiti za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa.

Za potrebe ove akcije brojni dubrovački restorani, hoteli i slastičarne izradili su torte i slastice s nagrađivanim džemom od ljute naranče.

U sklopu proslave Feste Sv. Vlaha, održana je i Festa od vina. Festa se u organizaciji HGK – Županijske komore Dubrovnik i Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije te uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije održava osmu godinu zaredom.

Festa je postala tradicionalna manifestacija u promociji vina Dubrovačko-neretvanske županije te su posjetitelji imali priliku kušati brojna nagrađivana vina.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana