Natrag
25.4.2019 16:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Uz Cubismo završeno 10. izdanje Zvijezda pod zvjezdama

4.9.2014 @ 11:01 Dulist dulist IN
16;16

Podijelite:

Sinoć je u Dubrovniku, u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama nastupio Cubismo. Zbog kiše koncert je umjesto na plaži Hotela Dubrovnik Palace održan u noćnom klubu Orlandinjo.

Egzotični ritmovi vrućeg Cubisma zagrijali su atmosferu te na pravi način zaokružili ovogodišnju manifestaciju koju Adriatic Luxury Hotels organiziraju desetu godinu zaredom.

Svojom energijom, brzim ritmovima i životopsinim scenskim nastupom, Cubismo je Dubrovčanima sinoć pripremio pravu ljetnu glazbenu poslasticu. Band koji je u više od 15 godina tradicije salse i kubanske glazbe u Hrvatskoj izdao veliki broj albuma te osvojio brojne nagrade, sinoć je izveo bogati repertoar a uz Hrvoja Rupčića bandu se pridružio i Ricardo Luque.

Ogromnom količinom pozitivne energije Cubismo je sinoć pretvorio noćni klub Orlandinjo u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse i cubane. Uistinu vatreni završetak ljetne sezone koncerata Zvijezda pod zvijezdama.

Sinoćnjim koncertom završena je deseta sezona izdanja programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’. Osim što je ovogodišnja manifestacija jubilarna, posebna je i po svom humanitarnom karakteru. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana