DuList IN

FOTO Uz Cubismo završeno 10. izdanje Zvijezda pod zvjezdama

FOTO Uz Cubismo završeno 10. izdanje Zvijezda pod zvjezdama

Sinoć je u Dubrovniku, u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama nastupio Cubismo. Zbog kiše koncert je umjesto na plaži Hotela Dubrovnik Palace održan u noćnom klubu Orlandinjo.

Egzotični ritmovi vrućeg Cubisma zagrijali su atmosferu te na pravi način zaokružili ovogodišnju manifestaciju koju Adriatic Luxury Hotels organiziraju desetu godinu zaredom.

Svojom energijom, brzim ritmovima i životopsinim scenskim nastupom, Cubismo je Dubrovčanima sinoć pripremio pravu ljetnu glazbenu poslasticu. Band koji je u više od 15 godina tradicije salse i kubanske glazbe u Hrvatskoj izdao veliki broj albuma te osvojio brojne nagrade, sinoć je izveo bogati repertoar a uz Hrvoja Rupčića bandu se pridružio i Ricardo Luque.

Ogromnom količinom pozitivne energije Cubismo je sinoć pretvorio noćni klub Orlandinjo u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse i cubane. Uistinu vatreni završetak ljetne sezone koncerata Zvijezda pod zvijezdama.

Sinoćnjim koncertom završena je deseta sezona izdanja programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’. Osim što je ovogodišnja manifestacija jubilarna, posebna je i po svom humanitarnom karakteru. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist