DuList IN

FOTO/Uspjeh rasplesanih Dubrovkinja u Sarajevu

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sudjelovao je na međunarodnom plesnom festivalu ‘Inter Dance Fest’, u Sarajevu. Na ovogodišnjem, devetom izdanju koji se održava od 11. do 14. travnja svoje plesno umijeće pokazati će 90 plesnih klubova iz ukupno 18 država.

Dubrovački Zumba Kids Mini, Zumba Kidsi i Zumba Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik predstavili su se sarajevskoj publici s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i postigli izvrsne rezultate. Zumba Teens Dubrovnik ‘Divine Sanctuary’/Formation/Junior osvojili su 1. mjesto, kao i Zumba Kids Mini Dubrovnik ‘No Excuses’/Group/Children 1, Zumba Kids Dubrovnik ‘Azukita’/Formation/Children 2, Zumba Teens Dubrovnik ‘El Anillo’/Group/Junior te Zumba Kids Dubrovnik ‘Level Up’/Group/Children 2.

– Čestitamo našim vrijednim plesačima koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovogodišnjem plesnom festivalu u Sarajevu. Zadovoljni ostvarenim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede – poručila je Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Pročitajte još

Petak uz Novi val ’80. u One Suite Hotelu

Dulist

‘ZLATNE SUZE’ Novi spot dubrovačkog tenora

Dulist

ŠPICA PONEDJELJKOM Koga je sve sunce izmamilo na Stradun?

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija