DuList IN

FOTO/Uspjeh rasplesanih Dubrovkinja u Sarajevu

FOTO/Uspjeh rasplesanih Dubrovkinja u Sarajevu

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sudjelovao je na međunarodnom plesnom festivalu ‘Inter Dance Fest’, u Sarajevu. Na ovogodišnjem, devetom izdanju koji se održava od 11. do 14. travnja svoje plesno umijeće pokazati će 90 plesnih klubova iz ukupno 18 država.

Dubrovački Zumba Kids Mini, Zumba Kidsi i Zumba Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik predstavili su se sarajevskoj publici s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i postigli izvrsne rezultate. Zumba Teens Dubrovnik ‘Divine Sanctuary’/Formation/Junior osvojili su 1. mjesto, kao i Zumba Kids Mini Dubrovnik ‘No Excuses’/Group/Children 1, Zumba Kids Dubrovnik ‘Azukita’/Formation/Children 2, Zumba Teens Dubrovnik ‘El Anillo’/Group/Junior te Zumba Kids Dubrovnik ‘Level Up’/Group/Children 2.

– Čestitamo našim vrijednim plesačima koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovogodišnjem plesnom festivalu u Sarajevu. Zadovoljni ostvarenim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede – poručila je Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist