Natrag
18.2.2019 07:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Uskršnje jutro u Gradu

8.4.2012 @ 14:00 Andrea Falkoni Račić Aktualno
16;16

Podijelite:

Živo i veselo bilo je jutros na Stradunu. Srećom i nebo se razvedrilo pa su brojni Dubrovčani, ali i turisti mogli uživati u čarima ovog uskršnjeg jutra.

Prema ranijim najavama u Gradu se za Uskrsne blagdane očekivala brojka od 7 tisuća gostiju, otvoreno je 29 hotelskih kuća, koje već bilježe dobar turistički promet i broj gostiju za vrijeme Uskrsnih blagdana će se i dalje povećavati.

Kako su javili iz gradskog TZ-a, riječ je o gostima uglavnom iz Španjolske, Francuske, Njemačke i Velike Britanije, što je struktura gostiju identična strukturi gostiju prethodnih godina.

Na Uskrsno jutro ispred crkve sv. Vlaha bio je organiziran program 'Malo jaje na dar dato, sretan Uskrs moje zlato', uz nastup dubrovačke klape Kaše, a gostima Grada Dubrovnika Turistička zajednica darivala je  pengana jaja i tako im na simboličan način čestitala blagdan Uskrsa.

Kakva je atmosfera bila jutros u Gradu pogledajte u fotogaleriji našeg Zvone Pandže.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana