Natrag
15.2.2019 22:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO U Gradu munje, u Čilipima duga, za Novu vedro

28.12.2012 @ 23:11 Baldo Marunčić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Područje Dubrovnika i juga Hrvatske danas je svjedočilo naglim promjenama vremenskih prilika, pa smo tako u prvom dijelu dana svjedočili grmljavini i pljuskovima, a kasnije vedrom vremenu, jakoj buri, a u Konavlima se pojavila i -duga.

Naši prijatelji Storm Chasers opet su bili uspješni u "hvatanju" meteoroliških fenomena, ovog puta 'lovina' je bila munja na brdu Petka. Iz Zračne luke Dubrovnik, pak, stižu nam predivne fotografije duge, fenomena koji na nebu zna nastati nakon prestanka padalina.

Inače, prema najavama DHMZ-a, bio je ovo posljednji promjenjiv dan u 2012. godini i ostala tri dana, kao i prvi dani 2013. godine trebali bi biti s umjerenom temperaturom od 8 do 12 stupnjeva Celzijusevih, s vedrim i stabilnim vremenom.

Ono što će zanimati naše građane koji će 2013. godinu dočekati na otvorenom jest da će u noći sa Stare na Novu godinu biti vedro i suho vrijeme uz lagani povjetarac.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana