Crna kronika

FOTO Tri ozlijeđena u prometnoj kod “Minčete”

FOTO Tri ozlijeđena u prometnoj kod "Minčete"

Sinoć u 23.05 ispred Robne kuće Minčeta na skretanju za lapad dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Kako saznajemo iz PU dubrovačko-neretvanske, u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, Mini Cooper i Mazda 323.

Upravljajući Mini Cooperom 19-godišnjak se kretao Vukovarskom ulicom u Dubrovniku kada je ulaskom u raskrižje sa ulicama Nikole Tesle, Stjepana Radića i Dr. A. Starčevića izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo ulijevo i prednjim dijelom vozila udario u rubnjak zelenog otoka, a potom u metalni stup javne rasvjete nakon čega se nastavio nekontrolirano okretati i prevrtati zaustavivši se na kolniku ulice Obala S. Radića.

U tom trenutku iza spomenutog vozila, iz istog smjera, kretalo se osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak. Ulaskom u spomenuto raskrižje 18-godišnjak je također izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo udesno i prednjim dijelom vozila udario u rubnjak zelenog otoka a potom u metalni nosač semafora za pješake.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 19-godišnji vozač, dok su dvojica njegovih suputnika u dobi od 18 i 19 godina zadobili lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći vozač i 18-godišnji suputnik zadržani su na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist