Natrag
19.2.2019 22:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Tomcraft rasplesao Revelin

4.5.2013 @ 20:55 Ana Prohaska dulist IN
28;28

Podijelite:

Zagrijavanje za novu klupsku sezonu u Revelinu otvorio je njemački DJ i producent Thomas Brückner, poznatiji pod imenom DJ Tomcraft, tvorac jednog od najslušanijih hitova „Loneliness“

On je rasplesao publiku svojim progressive tranceom. DJ Tomcraft posljednjih je nekoliko godina uspio potvrditi svoju kvalitetu unutar europske klupske scene, ali i izgraditi svjetsku karijeru. Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2001. godine reizdanjem svog singla 'Prozac'. Priznanja je potvrdio i iduće godine hitom „Loneliness“ koji je dosegao broj jedan na UK Singles Chart. Sličan uspjeh zabilježio je i hit singlom “Silence” koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj.

Vlasnik je izdavačke kuće Great Stuff Recordings i radi remikse za legendarne izvođače poput Depeche Mode, Pet Shop Boys, Simple Minds, Sonique i mnogih drugih. 

Iduće gostovanje na sceni Revelina zakazano je za 18. svibnja kada će nastupiti Jasmin Stavros.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana