DuList IN

FOTO Tko je sve bio na humanitarnoj akciji FUNova srca

FOTO Tko je sve bio na humanitarnoj akciji FUNova srca

 

Na plivalištu Gusara u Mlinima ove subote  se po četvrti put održao Memorijalna humanitarna sportsko zabavna priredba “Funova srca” u spomen na tragično preminule dugogodišnje članove FUN-a, Bernarda Vukasovića i Ivicu Đanija Butricu.
Za razliku od lani kada je sportski dio programa bio u znaku kvalifikacija Divlje lige, ove godine “Funova srca” otvorili  su glavni turnir, pa je publika u Mlinima u prvom ovogodišnjem nastupu imala priliku vidjeti dvije najbolje lanjske momčadi, prvaka Kamen Mali i finalistu, domaćeg FUN H2O-a.

U utakmicama prvog kola Divlje lige skupine ‘A’, Kamen mali je pobijedio Elafite 19:6, a Turčin Danče – Vilu Šeherezadu sa 7:3. U skupini ‘B’ Palace je dobio Lozicu sa 16:4, dok je u župskom derbiju FUN H2O Mlini pobijedio Striježice sa 11:5.
Nakon uvoda uz lokalne bubnjare okupljene u sastavu Župaho Sambastico u zabavnom dijelu programa nastupio je popularni Cubismo. Prije programa u Mlinima, kao i prijašnjih godina u 17 sati u crkvi Velike Gospe u Martinovićima služena je Misa zadužnica za tragično preminule dugogodišnje članove FUN-a.
Prilozi od prodanih majica, kao i od hrane i pića idu u humanitarne svrhe.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist