Natrag
21.2.2019 19:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: TBF odaslao poruku – “Srđ je naš”

20.4.2012 @ 9:12 Andrea Falkoni Račić dulist IN
27;27

Podijelite:

Članovi popularnog splitskog benda The Beet Fleet kraj svog sinoćnjeg nastupa u Revelinu začinili su majicama s natpisom 'Srđ je naš'.

Time su očito uputili jasnu poruku dubrovačkoj javnosti. No, dosta politike – TBF-ovci su na studentskoj zabavi u popularnom dubrovačkom klubu još jednom pokazali kako su kraljevi hrvatske hip hop scene. Dubrovačku publiku zaljuljali su brojnim hitovima, s najvećim naglaskom naravno na posljednji album Pistaccio Metallic.

Sjajni TBF-ovci ove su godine nominirani u 9 kategorija za hrvatsku diskografsku nagradu Porin! Njihov posljednji album, već spomenuti „Pistaccio Metallic“, pomeo je konkurenciju i osigurao zavidnu poziciju ovoj splitskoj grupi na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Ovim putem podjećamo i na natječaj duLista i Revelina. Nagrađujemo najoriginalniju fotografiju. Šaljite svoje lude fotke sa zabava, koncerata… iz Revelina na info@dulist.hr i osvojite „ključe“ Revelina na mjesec dana.
 


 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana