Natrag
17.2.2019 15:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Sjajne borbe na “Noći Gladiatora 8”

20.12.2013 @ 22:46 Baldo Marunčić Sport
72;72

Podijelite:

Na borilačkom spektaklu „Noć Gladiatora 8“ u sportskoj dvorani u Gospinom polju dubrovačka je publika vidjela devet odličnih MMA mečeva.

Članovi domaćeg kluba Gladiator na kraju su ukupno gledajući ipak izvukli pozitivan omjer, premda početak priredbe na to nije ukazivao. Naime, u prvom meču, amaterskoj borbi Gordan Lovrić je izgubio od Ivana Zadra (ARTI Ljubuški), a potom je Pero Kravić poražen od drugog Ljubušaka Domagoja Pejčinovića. Zatim prva pobjeda Gladiatora, točnije Antonija Kaznačića protiv Višeslava Aračića (Trešnjevka Zagreb).

U četvrtoj borbi Asmir Sadiković (Zagreb) nokautirao je Domenika Andreića (Vrbovac), a zatim još jedan domaći dečko Karlo Caput gušenjem 'riješio' Boška Mišića. U svom premijernom nastupu Damir Knego je upisao pobjedu nad Makedoncem Sashom Samojlovskim, koji je dvoranu napustio na nosilima zbog teže ozljede noge.

Sjajna je bila i sedma borba turnira u kojoj je Dražen Glavaš iz Sparta Gym Zagreba u teškoj kategoriji jednoglasnom odlukom sudaca svladao Marka Igrca (UFC Gladiator). Nakon što je otpala mogućnost održavanja turnira četvorice, Župljanin Antun Račić u kategoriji je do 66 kilograma ostvario novu pobjedu, ovaj put protiv Zagrepčanina Jasmina Ilijaša. U borbi večeri, devetoj na fight-cardu, Ante Delija je nakon jedne minute borbe ugušio svog protivnika, Ukrajinca Sergeja Sokhtu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana