Županija

FOTO Račić Maro razveselio župske mališane

FOTO Račić Maro razveselio župske mališane

Dječjim vrtićem Župa dubrovačka jučer se orio smijeh i pjesma jer im je u posjet došla Valamarova maskota – račić Maro. No ovo nije bila bilo kakva posjeta jer je Maro odgojnim skupinama ‘Žabice’, ‘Mačići’, ‘Zvjezdice’ i ‘Pačići’ došao podijeliti priče i slikovnice.

‘Čitaj mi, slušam te’ naziv je projekta Dječjeg vrtića Župa dubrovačka čiji je cilj osvijestiti važnost ranog čitanja, svih dobrobiti koje se njim ostvaruju te razvijanje komunikacijskih vještina kod djece, a važnost Projekta prepoznala je i vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu jednog od svojih devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja ‘Mali turizam’.

U sklopu spomenutog programa vrtićka se djeca kroz igru i na način primjeren njihovom uzrastu upoznaju s turizmom već od malih nogu te organiziraju posjeti djece u destinacijama gdje Valamar posluje, a ovaj put je Maro odučio mališane posjetiti u njihovom okruženju i razveseliti ih poklonima.

-Kroz slikovnice ćemo obogatiti projektni rad s djecom koji omogućuje iskustveno učenje djece, svakodnevne i planirane aktivnosti s djecom, kao i cjelokupno materijalno i interakcijsko okruženje. Sve navedeno unaprijediti će naš odgojno-pedagoški rad zbog čega još jednom zahvaljujemo Valamar Rivieri u ime cjelokupnog Vrtića, djece i roditelja – izjavila je ovom prigodom Marija Jelić, ravnateljica DV Župa dubrovačka.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist