Natrag
26.3.2019 12:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Račić Maro razveselio župske mališane

19.9.2018 @ 10:24 Dulist.hr Županija
6;6

Podijelite:

Dječjim vrtićem Župa dubrovačka jučer se orio smijeh i pjesma jer im je u posjet došla Valamarova maskota – račić Maro. No ovo nije bila bilo kakva posjeta jer je Maro odgojnim skupinama ‘Žabice’, ‘Mačići’, ‘Zvjezdice’ i ‘Pačići’ došao podijeliti priče i slikovnice.

‘Čitaj mi, slušam te’ naziv je projekta Dječjeg vrtića Župa dubrovačka čiji je cilj osvijestiti važnost ranog čitanja, svih dobrobiti koje se njim ostvaruju te razvijanje komunikacijskih vještina kod djece, a važnost Projekta prepoznala je i vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu jednog od svojih devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja ‘Mali turizam’.

U sklopu spomenutog programa vrtićka se djeca kroz igru i na način primjeren njihovom uzrastu upoznaju s turizmom već od malih nogu te organiziraju posjeti djece u destinacijama gdje Valamar posluje, a ovaj put je Maro odučio mališane posjetiti u njihovom okruženju i razveseliti ih poklonima.

-Kroz slikovnice ćemo obogatiti projektni rad s djecom koji omogućuje iskustveno učenje djece, svakodnevne i planirane aktivnosti s djecom, kao i cjelokupno materijalno i interakcijsko okruženje. Sve navedeno unaprijediti će naš odgojno-pedagoški rad zbog čega još jednom zahvaljujemo Valamar Rivieri u ime cjelokupnog Vrtića, djece i roditelja – izjavila je ovom prigodom Marija Jelić, ravnateljica DV Župa dubrovačka.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana