Aktualno

FOTO Predstavljeni novi direktori

FOTO Predstavljeni novi direktori

Predstavljeni su javnosti danas novi, ali i neki stari direktori gradski poduzeća, te održan i prvi radni sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

Direktori su predstavili četverogodišnji poslovni plan te se nadaju da će ga na skupštinama prihvatiti. Valja napomenuti da sva društva u vlasništvu Grada posluju s dobiti, izuzetak je tvrtka Libertas koja još uvijek nije sigurna hoće li godinu zaključiti s dobiti ili pak s minusom.

– U prvih devet mjeseci poslovali smo s dobiti, te povećali prihode više od 7 posto ali smo prešli i više kilometara. Također kupili smo i nove autobuse točnije njih 16 koji su se pokazali jako dobro nismo imali nikakvih većih problema s njima – istaknuo je novi stari direktor Đuro Deranja.

Pero Mišković, direktor Vodovoda najavio je nove investicije u vrijednosti 100 milijuna kuna, kao i pročistač za vodu koji je u interesu svih građana Grada. Najavio je i novih 12 kilometara vodova u Orašcu u vrijednosti četiri milijuna kuna.

Gradonačelnik Vlahušić je istaknuo kako će svi direktori imati iste ugovore o radu te će se njihova prava izjednačiti, još uvijek nije siguran u visinu njihovih plaća, ali će ih podijeliti u tri kategorije po veličini tvrtki, a javno će ih objaviti kad bude znao.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist