Natrag
23.3.2019 22:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO “Pokrili im kuću srcima”

17.11.2011 @ 0:18 Andrea Falkoni Račić dulist IN
40;40

Podijelite:

Na dvosatnom humanitarnom koncertu u prepunoj dvorani u Gospinom polju zapjevali su Jelena Rozga, Jole, Halid Bešlić i Jasmin Stavros.

Poznati estradnjaci priključili su se humanitarnoj  akciji udruge „Dva skalina“ koja je započela početkom listopada, a prikupljanje financijskih sredstava trajat će do kraja ove godine.

Podsjetimo, riječ je o projektu čiji su prihodi namjenjeni izgradnji rehabilitacijskog centra za svu kronično bolesnu djecu Dubrovačko – neretvanske županije. Pomoću koncerta prikupljeno je između 500 i 600 tisuća kuna, dok je Grad Dubrovnik donirao 200 tisuća kuna.

Na koncertu je prodano oko 3 tisuće karata, a tijekom koncerta, koji se izravno prenosio na prvom programu HTV-a u emisiji "Misija zajedno", u funkciji je bio humanitarni telefon na koji su se javljale poznate osobe iz dubrovačkog javnog života.

Svoju donaciju možete uplatiti na žiro račun udruge "Dva skalina" 2407000-11003050365, s naznakom „Za kuću“
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana