DuList IN

FOTO / VIDEO Vatromet, domjenak i ćakule na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik

FOTO / VIDEO Vatromet, domjenak i ćakule na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik

Bilo je lijepo, građanski, naše… Otvorene su 69. Dubrovačke ljetne igre! Nakon druženja umjetnika i građana na Stradunu, pred crkvom našeg Parca, pogledao se i ove godine raskošan vatromet…

Neki doma, s balkona, neki u điru, a brojni uzvanici i s tarace Umjetničke galerije Dubrovnik. Na se ovom mjestu tradicionalno brojni ugledni gosti, uzvanici, glumci i predstavnici javnog života okupe uz čašicu dobra razgovora i šampanjca, uz diskusiju u programu koji nam slijedi, ali i uz one naše, svakodnevne ćakule.

Tako su se na domjenku okupila brojna poznata lica iz društvenog, javnog i političkog života – među ostalom gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević te predstavnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, uz dakako, vodstvo Igara, te brojne kulturnjake!

Uzvanike je milim klapskim zvucima uveseljavala klapa Ragusavecchia.

Uz vatrometom obasjani grad i domjenak, brojni su uživali u ovoj toploj ljetnoj večeri, a tko se sve prošetao do Umjetnike galerije Dubrovnik, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist