Natrag
22.2.2019 05:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / VIDEO Vatromet, domjenak i ćakule na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik

11.7.2018 @ 0:11 Dulist dulist IN
48;48

Podijelite:

Bilo je lijepo, građanski, naše… Otvorene su 69. Dubrovačke ljetne igre! Nakon druženja umjetnika i građana na Stradunu, pred crkvom našeg Parca, pogledao se i ove godine raskošan vatromet…

Neki doma, s balkona, neki u điru, a brojni uzvanici i s tarace Umjetničke galerije Dubrovnik. Na se ovom mjestu tradicionalno brojni ugledni gosti, uzvanici, glumci i predstavnici javnog života okupe uz čašicu dobra razgovora i šampanjca, uz diskusiju u programu koji nam slijedi, ali i uz one naše, svakodnevne ćakule.

Tako su se na domjenku okupila brojna poznata lica iz društvenog, javnog i političkog života – među ostalom gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević te predstavnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, uz dakako, vodstvo Igara, te brojne kulturnjake!

Uzvanike je milim klapskim zvucima uveseljavala klapa Ragusavecchia.

Uz vatrometom obasjani grad i domjenak, brojni su uživali u ovoj toploj ljetnoj večeri, a tko se sve prošetao do Umjetnike galerije Dubrovnik, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana