Natrag
17.1.2019 14:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Održana komemoracija za Ivicu Rustana

14.4.2018 @ 12:52 Dulist Aktualno
19;19

Podijelite:

Obitelj, prijatelji i kolege oprostili su se jutros na komemoraciji u hotelu Argentina od Ivice Rustana, bivšeg predsjednika Vaterpolskog kluba Jug i bivšeg direktora Dubrovnik cesta.

-Njegov odlazak je veliki gubitak, ali ostaje ponos za sve što je napravio u Jugu na čijim temeljima nastavljaju raditi svi predsjednici iza njega – izjavio je tom prilikom predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje Tomislav Dumančić.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković osvrnuo se i na Rustanov poslovni put, istaknuvši kako ‘nema sela u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Hercegovini gdje Ivicu ne poznaju’.

Sućut obitelji izrazio je i Dominik Brigović u ime Društva građevinskih inženjera, dok je bivši predsjednik VK Juga Željan Konsuo Rustana nazvao Konavljaninom, cestarem i Jugašem te se prisjetio kako su ga u Jug doveli transferom iz nogometnih konavoskih voda.

Podsjetimo, Ivica Rustan je preminuo u četvrtak u ranim jutarnjim satima u 70. godini života nakon kratke i teške bolesti. Na funkciji predsjednika VK Juga bio je od 2003. do 2007. godine, a Jug je u tom razdoblju postigao uspjehe koji su zlatnim slovima upisani u povijest kluba: Kup prvaka 2006. godine u Gružu, Europski superkup te četiri prvenstva Hrvatske i tri Kupa Hrvatske. Bio je dugogodišnji član upravnih tijela kluba te od 2013. godine član Savjeta kluba koji čine bivši predsjednici, a nije propuštao utakmice svog Juga.

Posljednji ispraćaj Ivice Rustana je danas u 17 sati na groblju Velike Gospe u Lovornom.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana