Natrag
17.2.2019 13:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Nikolijada za Dva skalina napunila Lazarete!

7.12.2013 @ 10:10 Mia Njavro dulist IN
63;63

Podijelite:

Humanitarni koncert – Nikolijada sinoć je napunila Lazarete, a sve u duhu akcije za udrugu Dva skalina!

Ukupno 58 izvođača popelo se na binu i otprašilo koncert za pamćenje kako bi pomogli potrebitima i uljepšali im ove blagdane, a sudeći po broju ljudi koji su proveli Svetog Nikolu u Lazaretima, akcija je izvedena uspješno!

Naime, administratori nedavno pokrenute Facebook stranice 'Dubrovačka Rock i Metal scena' u suradnji s Klubom Lazareti i Art Radionicom Lazareti organizirali su Nikolijadu u svega nekoliko dana, kako bi skupili novac za Dva Skalina, ali i probudili pomalo uspavanu dubrovačku glazbenu scenu i publiku, a prijavljeni bendovi pokazali su i kako imaju srce za akcije, za djecu, te želju i volju da se scena budi. Poseban je bio i jedna detalj – Atlantida se nakon čak 19 godina ponovo popela na binu Lazareta, a uz nju još i osam bendova, pet izvrsnih mladih repera te devetero plesača iz studija 3V.
Organizatori napominju kako će uskoro i na Facebook stranici Dubrovačka rock i metal scena biti objavljen iznos koji je prikupljen sinoć, a dotad uživajte u fotogaleriji Tee Stjepović.
 

Izvođači koji su sudjelovali na koncertu i kojima se grupa Dubrovačka rock i metal scena zahvaljuje su:
Mihael Klaić i Ivan Perić, Luka Burky Pažin, Inochente i Kilari, Plesni studio 3V, Neverin, Crockers, Materijalna šteta, Leopold, Krakatoa, The Pandora, Prima Vista, 69'ers, te Atlantida.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana