Natrag
17.2.2019 04:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Muratti se zaboravila zahvaliti Vlahušiću

15.4.2013 @ 14:53 Mia Njavro Politika
23;23

Podijelite:

Veličina ega gradonačelnika Andra Vlahušića još jednom je izašla na vidjelo. Naime, Olga Muratti, predsjednica Gradskog vijeća ogranizirala je u Kneževu dvoru "oproštajnu zabavu" i zahvalila se svim gradskim vijećnicima, ali i pročelnicima i svima s kojima je surađivala.

Slučajno ili namjerno, zaboravila je spomenuti aktualnog gradonačelnika Vlahušića.

Vlahušić, povrijeđen nastupom Muratti, odbijao se slikati s njom, uspio joj je „pribokati“ da joj ovo nije bilo u redu. Muratti je nekoliko puta pokušala umiriti okupljene i priopćiti im da je slučajno zaboravila spomenuti Vlahušića te se ispričala.

Vlahušić ipak nije prihvatio ispriku kao džentlmen već je izbjegavao svaki kontakt sa Muratti. Gradonačelnika je ipak danas zasjenio Teo Andrić kojem su gradski vijećnici čestitali na pobjedi HDZ-a za Europski parlament.

Pero Vićan na svoj karakterističan način se oprostio od Olge Murati poklonivši joj uokviren citat Meše Selimovića i bocu vina.

-Opraštam svima sve, ali isto tako nadam se i vi meni ako sam ponekad bila brza na zvoncu i opomenama. Nadam se da ćemo i dalje surađivati kao do sad. Nikada vas nisam smatrala neprijateljima, već političkim konkuretima. Želim se još jednom zahvaliti svima, pa i vama predstavnicima medija koji ste nas držali pod povećalom – kazala je Muratti.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana