Natrag
18.2.2019 15:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Mlade nade s Anom i Marijanom

18.4.2013 @ 18:02 Baldo Marunčić Sport
47;47

Podijelite:

Danas su se na teniskim terenima u uvali Lapad s 40-ak malih dubrovačkih teniskih nada družile prva juniorka svijeta Ana Konjuh i njena kolegica Marijana Vlahinić.

Predsjednik Športskog teniskog kluba Dubrovnik Zoran Grbić malim tenskim nadama uvodno je predstavio Anu i Marijanu. Naglasio je kako su obje dubrovačke tenisačice svoje uspjehe postigle s velikim trudom i treniranjem, a posebno je iskazao zadovoljstvo što obje potječu baš iz ŠTK Dubrovnika.

Ana i Marijana dijelile su savjete mladim kolegicama i kolegama po reketu. Konjuh im je poručila kako za veliki uspjeh treba puno rada, truda i treninga. Isto je ponovila i Marijana, a obje su potom spremno odgovarale na pitanja malih tenisačica i tenisača.

Dječica su zatim Ani i Marijani darovala dvije umjetničke slike s motivom anđela, a ove njih, uz zahvalu, podučile osnovama zagrijavanja pred trening.

Kako je bilo danas na ovom zanimljivom druženju pogledajte u fotogaleriji naše Tee Stjepović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana