DuList IN

FOTO Mass i Severina – čine razliku!

FOTO Mass i Severina – čine razliku!

Ljubiteljica cipela i glazbenica Severina Vučković  u ulozi zaštitnog lica nastavlja i ove godine uspješnu suradnju s poznatim  zastupnikom svjetskih robnih marki obuće MASS.

Početak modne kampanje proljeće/ljeto 2013. obilježava niz reklamnih vizuala u Severininom provokativnom stilu, a s najnovijim modelima iz MASSove kolekcije. Kampanja pod nazivom „Mass čini razliku“ za cilj ima istaknuti raznovrsnot ponude koju MASS nudi svojim kupcima prikladnu za sva godišnja doba i sve prigode te prikazuje Severinu u šest različitih modnih poza.
 
„Ambasadorica sam MASS-ove obuće treću godinu za redom, kao i ovisnica o kvalitetnim cipela, tako da mi je iznimno drago što se suradnja s MASS-om nastavila. Osoba sam s estrade pa se moji modni stilovi često mijenjaju i razlikuju, moram priznati da se MASS-ove cipele uklapaju u gotovo svaki outfit“, kazala je tom prigodom Severina.
 
Slogan „MASS čini razliku!“ najbolje opisuje ono što je MASS – raznolik izbor, kvaliteta  i trendovska obuću sa stilom za cijelu obitelj, za svaku prigodu i za sva godišnja doba. Severina je žena s tisuću lica i najbolje utjelovljuje poruku koju smo željeli prenijeti“, ističu u MASS-u.
 
Mass svoj prodajni program dijeli na dječju, žensku i mušku obuću, a svaku od njih još i na klasičnu, trendovsku i elegantnu obuću. Cijelokupna kolekcija biti će dostupna u svim prodavaonicama krajem ožujka.
 
Inače, MASS je europska modna robna marka trendovske i kvalitetne obuće te zastupnik robnih marki svjetski renomiranih proizvođača kao i vlastite robne marke. Poduzeće je osnovano 1990. godine i u tom je razdoblju robna marka MASS postala pojam za kvalitetu i širinu ponude. Svoj prodajni program Mass dijeli na dječju, žensku i mušku obuću, a svaku od njih još i na klasičnu, trendovsku i elegantnu obuću. Trenutno je MASS u Hrvatskoj prisutan sa 13  MASS prodavaonica (4 u Zagrebu), a do 2014. godine planira otvoriti 10 novih prodavaonica u Hrvatskoj. Među brandovima koje možete pronaći u MASS prodavaonicama nalaze se svjetski poznati proizvođači obuće poput : Nike, Adidas, Fred Perry, Replay, Desigual, Tom Tailor, Converse, Skechers, Reebok, Puma, Merrell, Panama Jack, Gas, Pakros, S'Oliver, Bussola, Creator, Simmy, Mustang, Helly Hansen, TBS, Superfit, Mass i brojni drugi…

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist