Sport

FOTO/Pobjeda hrvatskih ragbijaša nad Oxfordom, za malu Gogu prikupljeno 90 tisuća kuna

FOTO/Pobjeda hrvatskih ragbijaša nad Oxfordom, za malu Gogu prikupljeno 90 tisuća kuna

Hrvatska ragbi reprezentacija odnijela je pobjedu nad momčadi Oxforda ove subote na Gradskom stadionu Lapad rezultatom 20:14.

Ova utakmica s jakom momčadi s poznatog Sveučilišta, ragbijašima je poslužila kao najbolja moguća priprema za važan susret Europskog kupa nacija protiv Malte koji će odigrati u travnju. Susret s Oxfordom imao je i dobrotvorni karakter. Sredstvima od ulaznica, za našu je sugrađanku Gogu Knego, oboljelu od cerebralne paralize, prikupljeno 90 tisuća kuna.

Za Hrvatsku su nastupili: 1. Miljak, 2. Brečić, 3. Biškić, 4. Brajkovic, 5. Budimir, 6. Perić, 7. Ozich, 8. Rowe, 9. Newton, 10. Rosso, 11. Grčić, 12. Jurišić (C), 13. Rudić, 14. Vlašić, 15. Vlajčević, 16. Brčić, 17. Vučković, 18. Đurović, 19. Buljac, 20. Galić, 21. Majić, 22. Kovačić, 23. Perica.

U organizaciji Hrvatskog ragbijaškog saveza i najmlađeg kluba, dubrovačkog Invictusa, igrači Oxforda s reprezentativcima Hrvatske uoči utakmice su posjetili i nekoliko osnovnih škola te odradili treninge s djecom, a ovoga tjedna održan je i Kids Rugby Days kraj Kneževa dvora.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist