Natrag
19.2.2019 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO “Kupujmo hrvatsko!” u Dubrovniku

18.6.2013 @ 21:53 Baldo Marunčić Zanimljivosti
21;21

Podijelite:

Akcija „Kupujmo hrvatsko!“ održana je u utorak popodne na parkiralištu Dvora Lapad, a Dubrovčanima i gostima grada predstavilo se sedamdesetak proizvođača, od čega desetak iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Nudili su svoje proizvode po promotivnim cijenama, a riječ je uglavnom o prehrambenim proizvodima, ali i odjeći, obući, suvenirima i priboru za jelo. U popratnom programu nastupili su članovi KUD-a Osojnik.

Inače, akcija koja je pokrenuta još 1997. godine s ciljem prepoznavanja i izdvajanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda, odnosno nacionalne homogenizacije i podizanja svijesti o vlastitim vrijednostima, kroz 16 godina mijenjala je slogane u odnosu na prilike i potrebe, ali je svrha ostala ista – povećanje konkurentnosti hrvatskih proizvoda.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana