Sport

FOTO Konoba Maestral Ston najbolja u Čokolinu!

FOTO Konoba Maestral Ston najbolja u Čokolinu!

Momčad Konoba Maestral Ston pobjednik je turnira na male barice Montovjerna 2013., koji se u organizaciji Amaterskog sportskog društva Montovjerna od 1. do 28. srpnja odigrao na terenu u Čokolinu.

U utakmici finala protiv momčadi Gwantyerra sport presudan trenutak zbio se u posljednjoj minuti utakmice, kada je Mateo Vodopić pri rezultatu 1:1 postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 2:1 i veliku radost 'Stonjana'.

Konoba Maestral Ston do naslova i pet tisuća kuna novčane nagrade došla je u sastavu: Viktor Lekaj, Matija Sukno, Pero Grbić, Vlatko Bobanović, Ante Ivanišević, Hrvoje Vlašić, Hrvoje Mišeta, Mateo Kristić i Mateo Vodopić, koji je proglašen za najboljeg igrača i strijelca (9 golova) turnira.

Podsjetimo, ovogodišnji prvaci su na dva prošla turnira osvajali treća mjesta, a ove godine dohvatili su vrh. Momčadi Gwantyerra sporta pripao je pehar za drugo mjesto i tri tisuće kuna. Broncu i tisuću i pol kuna novčane nagrade osvojila je momčad Sveta Marija, koja je s 2:1 bila bolja od momčadi XY. Trofej Fair Play pripao je momčadi Ponton, a nagrada Hrabro srce dodijeljena je sucu Marinu Beletiću.

Inače, između utakmica gledatelji na 'Malom Wembleyu' mogli su vidjeti revijalnu utakmicu djece Čokolina i Peytona, a zabavljali su ih i DJ vjeverica te plesna skupina Step 'n' Jazz. Vrijedi dodati kako je ove godine, na 21. izdanju turnira u Čokolinu nastupio rekordni broj momčadi, njih čak 73 s preko 700 igrača.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist