Natrag
19.3.2019 22:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Kia Road Show u Dubrovniku

19.5.2012 @ 15:51 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
25;25

Podijelite:

Ljubitelji automobila, posebno onih marke Kia, danas na prostoru luke Gruž imaju priliku uživati u testnim vožnjama, ali i ostvariti kupnju uz dodatne pogodnosti koje se nude samo na Kia Road Showu.

Kia već četvrtu godinu za redom organizira automobilske spektakle u gradovima diljem Hrvatske, a zadnja tri dana Kia je na mini turneji u našoj županiji.

– Svrha Kia Road Showa je promocija novih modela Kia automobila, s naglaskom na novi Rio, koji je ujedno i CRO auto godine, te na novu limuzinu Optima, naravno uz ostale modele Kia automobila – rekla nam je Azra Musić Hadžović, zastupnica Kia automobila za našu županije.

Posjetitelje road showa očekuje i obilje dobre zabave uz nagradnu igru, pa se tako ljubitelji nogometa mogu nadati i osvajanju ulaznica za Europsko prvenstvo u nogometu i to za utakmice hrvatske reprezentacije.

Kako je izgledalo jutros u luci Gruž pogledajte u fotogaleriji Zvone Pandže.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana