Natrag
25.4.2019 16:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Je li minibus zadovoljio?

15.3.2012 @ 10:45 Dulist Aktualno
13;13

Podijelite:

Libertas Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Presečki, zastupnikom za Isuzu autobuse, organizirao je predstavljanje i probnu vožnju niskopodnog autobusa, inače novog proizvoda Isuzua.

 Libertas trenutačno testira različite tipove autobusa ususret novom aranžmanu u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj kroz koji će se osigurati sredstva za obnovu flote.

-Doveli smo vam jedan autobus da vidite kako se proizvode mini busovi. Vi imate iskustva s njima. Nadamo se da će vam se dopasti, a inače sve su predispozicije ispunjene, posebno za smanjenje troškova, što nam danas treba u ovoj krizi i nadam se da će vas autobus zadovoljiti-rekao je predstavnik Presečki grupe iz Krapine Bojan Strehovec.

-Dobili smo autobus na testiranje. Riječ je o Isuzu kratkog tipa, ima kapacitet do 70 mjesta, a s njime možemo opsluživat nekoliko linija na području grada. To bi bila linija Gorica, Medarevo, Nuncijata, kao i druge linije, posebno blagdanima. Ovi autobusi dovest će do dvostrukog smanjenja troškova i imat ćemo priliku upoznat se s njima u tehničkom smislu – istaknuo je direktor Libertasa Đuro Deranja.

Također je istaknuo kako će se o uvođenju zglobnih autobusa, razmišljati nakon što se stvore preduvjeti, primjerice kad se stvore uvjeti za njihovo tehničko održavanje, što trenutačno nije moguće,  kao i uvjeti komuniciranja i kretanja u prostoru. 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana