Natrag
18.7.2018 14:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/ IZLOŽBA U GIMNAZIJI Učenici napravili radove u čast našeg Parca

24.11.2016 @ 20:58 Dulist.hr dulist IN
16;16

Podijelite:

U četvrtak navečer u Gimnaziji Dubrovnik otvorena je izložba učeničkih likovnih radova pod nazivom ‘Nikoga se ne boji ova tvrđa, koju grije dah svetog starca’.

– Ova je izložba organizirana u sklopu Godine svetoga Vlaha i naši su učenici napravili radove koje su rezultat istraživanja povijesti, literarnih i likovnih djela te također usmene predaje starijih članova njihovih obitelji – istaknula je prof. Marijana Lučić Brailo, voditeljica likovne radionice kroz koju su radovi ostvareni.

Učenici Karmen Klokoč, Emin Agović, Vito Butigan, Maris Bjelančić, Gabrijela Musladin i Marin Lucianović predstavili su se video uratkom, fotografijama, stripom i crtežom.

Karmen Klokoč (2.B) je napravila video uradak ‘Na Vlasiće’, a riječ je o filmu posvećenom onima koji bi željeli naučiti neke zanimljivosti o zaštitniku grada Dubrovnika te se time pohvaliti svojim prijateljima, obiteljima ili pak prenijeti svoje znanje ljudima koji bi htjeli naučiti nešto novo o Svetom Blažu.

Emin Agović i Vito Butigan (2.B) su nacrtali strip ‘Povratak sv. Vlaha’, dok su Maris Bjelančić i Gabrijela Musladin (2.B) napravile crtež ‘Sv. Vlaho’.

Marin Lucianović (2.F) je napravio niz fotografija pod nazivom ‘Grad čuva sv. Vlaho’.

Izložba je realizirana u suradnji s Gradom Dubrovnikom.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana