Natrag
17.2.2019 13:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Igre svjetla i ljubavi mladih Mokošičana

23.12.2013 @ 21:08 Nikša Miletić Kultura
20;20

Podijelite:

U ponedjeljak večer na sceni Studentskog tetra Lero izvedena je predstava Igre svjetla i ljubavi.

Mladi iz Mokošice tako su izveli svoju zanimljivu predstavu gdje su koristili svjetla, štapove, glazbu, a za kraj su izveli svoje roditelje i pustili balone koji su predstavljali tjeskobu, bijes..Na taj način poslali su sve ono loše u nebo, a na zemlji je ostala samo ljubav i svjetlo.

Predstava Igre svjetla i ljubavi završna je prezentacija jednogodišnjeg projekta KreMa (Kreativna Mokošica). – Umjetnošću do ljudskih vrijednosti
Kroz radionice je prošlo 40-ak mladih osnovnoškolaca i srednjoškolaca Mokošice, a u završnoj predstavi sudjelovali su: Viktorija Bačić, Ana Blaić, Jorda Čerić Batinić, Krisitna Čumbelić, Lukša Fabian, Martina Gunjina, Nikolina Hapan, Nikolina Lučić, Mateo Ljubišić, Leona Milković, Maris Milković, Ramona Popović i Anamarija Sršen.  Majstor svjetla i tona – Antonio Ljubojević.

Voditeljice projekta su Marjana Batinić, Kristina Bajza Marčinko i Mariela Marković.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana