Natrag
18.2.2019 12:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: “Hvala, Sveti Vlaho na ovih 15 godina”

11.9.2012 @ 18:20 Andrea Falkoni Račić Aktualno
44;44

Podijelite:

Osvajač brončane medalje na Paraolimpijskim igrama u Londonu Mihovil Španja stigao je u Dubrovnik. 

U ZL Dubrovnik dočekali su ga članovi obitelji i prijatelji, nakon čega su brodom Adriana krenuli prema dubrovačkom gradskom Portu i Stradunu gdje je priređen svečani doček.

Mihovič Španja, inače osvajač ukupno 26 medalja od čega 16 svjetskih rekorda, uz pjesmu okupljenih, zahvalio se svojim roditeljima, prijateljima i naravno treneru Deanu Kontiću. 

 – Svi vi ovdje prisuutni ostavili ste me bez teksta, hvala vam u moje ime, u ime Deana Kontića, u ime moje obitelji koja mi je cijelo vrijeme potpora, na ovom predivnom dočeku – istaknuo je Španja dodavši: 

– Hvala ti Sveti Vlaho na ovih 15 godina – zaključio je punih očiju suza poljubivši tlo ispred Crkve svetoga Vlaha. 

Okupljene je pozdravio i trener Dean Kontić. 

– Bitni su ovi ljudi, obitelj i prijatelji, hvala vam na svemu, vi ste razlog zbog čega smo ustrajali – istaknuo je Kontić.

Klapa Ragusavecchia mu je otpjevala pjesmu "Do pobjede" s kojom su ga i ispratili u London, nakon čega je Španja okupljene pozvao na slavlje u Šulića.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana