DuList IN

FOTO: Gibonnijeva energija osvojila Dubrovčane

FOTO: Gibonnijeva energija osvojila Dubrovčane

Legendarni splitski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni sinoć je u eksluzivnom Vala beach klubu Hotela Dubrovnik Palace priredio Dubrovčanima vrhunski koncert za pamćenje.

Otvorivši koncert Spalatovom uspješnicom čiji je autor: ‘Sve ću preživit’ lagano je počeo zagrijavati publiku. Nakon kratkog uvoda, Gibo je nastavio komunicirati s publikom cijelu večer te rekao: ‘Večeras se sjajno osjećam. U Dubrovniku, u ovom čarobnom prostoru sa svojim prijateljima na stageu i predivnom publikom. Večeras ću biti pomalo sebičan – i pjevati pjesme za svoju dušu’.

I kako je najavio tako je i bilo te je Dubrovčanima priredio istinski show. Gibonni je sa nevjerovatnom energijom redao svoje uspješnice dok je publika neumorno plesala i pjevala zajedno s njim njegove najpoznatije hitove i pjesme koje je radio za druge glazbenike poput: Oprosti, Libar, Ne odustajem, Tempera, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Ljudi, zviri i beštimje, Ako me nosiš na duši, Zlatne godine, Cesarica…
 
Kako je koncert odmicao, atmosfera je rasla, a Gibonni je pun energije ulazio u publiku, zatražio je i drveni stol kako bi pod nogama dao ritam pjesmi, a kamermanu jedne televizije ‘posudio’ kameru kojom je snimao publiku. U jednom trenutku na stageu su se našlo i osoblje hotela koje je tu večer marljivo radilo i sa zadovoljstvom pjevalo Gibonnijeve hitove u glas s publikom. Energija koja je prštala s pozornice preselila se i u publiku koja je razdragano uživala. Bio je to uistinu jedan od posebnih koncerata gdje je pozitivna ‘vibra’ bila opipljiva.
 
Nakon gotovo trosatnog koncerta Dubrovčani su ga uz dva bisa jedva pustili da ode s pozornice a on im je za kraj poručio: ‘Hvala Vam što ste ste me pozvali i što ste došli. Zovite me opet i ja ću sa zadovoljstvom doći, u ovo jedinstveno mjesto, u ovaj poseban Grad!’
 
Nema sumnje da će Gibonni postati redovan gost programa Zvijezda pod zvijezdama, eksluzivnih ljetnih koncerata u Dubrovniku čije je ovogodišnje, osmo izdanje okončao istinskim spektaklom!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist