Natrag
19.4.2019 05:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Dubrovački HRM kod Josipovića

29.10.2013 @ 15:38 Mia Njavro Zanimljivosti
8;8

Podijelite:

U sklopu ovotjednog obilježavanja 22 godišnjice osnivanja dubrovačke postrojbe Hrvatske ratne mornarice, članovi Udruge dragovoljaca HRM u ponedjeljak, 28. listopada bili su na svečanom prijemu kod Predsjednika RH Iva Josipovića na Pantovčaku u Zagrebu.

Prisjetivši Predsjednika i njegove bliske suradnike s tim ratnim danima u Dubrovniku, Željko Čizmić, predsjednik Udruge dragovoljaca HRM, upoznao ga je i sa radom ove udruge, te tom prigodom uručio mu prigodne darove. Poseban ugođaj cijelom ovom susretu dala je i naša sugrađanka, Romana Vlahutin, bliska suradnica Predsjednika RH, te Buco Pendo koji je otpjevao svoju pjesmu 'Cvijeta'.

Na dan osnivanja HRM u Dubrovniku, ovog četvrtka, 31. listopada, članovi Udruge položit će vijence na Središnji križ na Boninovu, pored broda Sveti Vlaho na Batali, a obilježavanje će se nastaviti u njihovom klubu u Gradu, te zajedničkim ručkom.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana