Natrag
17.2.2019 04:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Dubrovački dogovor ‘zahvaljuje’ biračima

29.7.2013 @ 18:23 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Dan prije sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi gradski vijećnici trebali raspravljati o UPU ŠRC s golf igralištem i turističkim naseljem Bosanka sjever i Bosanka jug, grad Dubrovnik jutros je osvanuo oblijepljen prigodnim plakatima.

Poruka na plakatima 'Dubrovački dogovor zahvaljuje biračima' uz fotografiju Nika Bulića koji drži natpis „Golf je naš“ aludira na sporazum postignut na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća, kada su u koaliciju ušli HDZ, SDP, HNS, HSS, HSU, DDS i HSP AS, kako bi za predsjednika GV-a izabrali baš Bulića.

Takav izbor osudili su gradski vijećnici NL Srđ je grad i Laburista, procijenjujući kako je dogovor postignut s jedinim ciljem – izglasavanjem UPU-a o golfu na Srđu.

Tko god bio autor ovog plakata, svakako je odaslao jasnu poruku o modelu koji, kako je rečeno na konstituirajućoj sjednici, 'nudi potpuno novu dimenziju predstavničke demokracije'.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana