Aktualno

FOTO Dubrovački dogovor ‘zahvaljuje’ biračima

Dan prije sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi gradski vijećnici trebali raspravljati o UPU ŠRC s golf igralištem i turističkim naseljem Bosanka sjever i Bosanka jug, grad Dubrovnik jutros je osvanuo oblijepljen prigodnim plakatima.

Poruka na plakatima 'Dubrovački dogovor zahvaljuje biračima' uz fotografiju Nika Bulića koji drži natpis „Golf je naš“ aludira na sporazum postignut na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća, kada su u koaliciju ušli HDZ, SDP, HNS, HSS, HSU, DDS i HSP AS, kako bi za predsjednika GV-a izabrali baš Bulića.

Takav izbor osudili su gradski vijećnici NL Srđ je grad i Laburista, procijenjujući kako je dogovor postignut s jedinim ciljem – izglasavanjem UPU-a o golfu na Srđu.

Tko god bio autor ovog plakata, svakako je odaslao jasnu poruku o modelu koji, kako je rečeno na konstituirajućoj sjednici, 'nudi potpuno novu dimenziju predstavničke demokracije'.

Pročitajte još

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

ZABRANJENO LETENJE DRONOM Kako se ne bi ponovio scenarij Zračne luke Split

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija