Aktualno

FOTO Dom zdravlja ima novo sanitetsko vozilo; Franković: ‘Mi ne čekamo nikakve probleme’

FOTO Dom zdravlja ima novo sanitetsko vozilo; Franković: 'Mi ne čekamo nikakve probleme'

Gradonačelnik Mato Franković uručio je u ponedjeljak ključeve novog sanitetskog vozila ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu.

U proračunu je osigurano 332 tisuće i 500 kuna za kombi vozilo za sanitetski prijevoz koje je i dorađeno za potrebe Doma zdravlja. Gradonačelnik je istaknuo kako ‘Grad Dubrovnik kontinuirano ulaže u dubrovački zdravstveni sustav’.

– Vidimo kako se u Hrvatskoj brojni pozivaju kako bi nešto trebalo napraviti. Mi ne čekamo nikakve probleme. Djelujemo i pomažemo onoliko koliko možemo – rekao je Franković.

Kako je istaknuo, visina pomoći iz Proračuna Grada Dubrovnika za zdravstveni sustav bit će skoro 10 milijuna kuna.

– Ne gledamo tko je osnivač, gledamo tko su korisnici, a to su građani Grada Dubrovnika – naglasio je gradonačelnik. Naglasio je i kako uskoro kreće projekt pedijatrijske ambulante u Mokošici.

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan rekao je kako je ‘ovo je auto vrlo potrebno obzirom na broj kilometara koji pređe’.

– Sanitetski prijevoz Doma zdravlja Dubrovnik, godišnje prijeđe milijun i 200 tiosuća kilometara – istaknuo je Bazdan i dodao: ‘Otkad je Mato gradonačelnik, suradnja je iznimna, za razliku od prijašnjih godina. Imamo pravog sugovornika i suradnika’ – kaže Bazdan.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist