Natrag
17.2.2019 23:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Dom zdravlja ima novo sanitetsko vozilo; Franković: ‘Mi ne čekamo nikakve probleme’

20.8.2018 @ 13:40 Dulist Aktualno
12;12

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković uručio je u ponedjeljak ključeve novog sanitetskog vozila ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu.

U proračunu je osigurano 332 tisuće i 500 kuna za kombi vozilo za sanitetski prijevoz koje je i dorađeno za potrebe Doma zdravlja. Gradonačelnik je istaknuo kako ‘Grad Dubrovnik kontinuirano ulaže u dubrovački zdravstveni sustav’.

– Vidimo kako se u Hrvatskoj brojni pozivaju kako bi nešto trebalo napraviti. Mi ne čekamo nikakve probleme. Djelujemo i pomažemo onoliko koliko možemo – rekao je Franković.

Kako je istaknuo, visina pomoći iz Proračuna Grada Dubrovnika za zdravstveni sustav bit će skoro 10 milijuna kuna.

– Ne gledamo tko je osnivač, gledamo tko su korisnici, a to su građani Grada Dubrovnika – naglasio je gradonačelnik. Naglasio je i kako uskoro kreće projekt pedijatrijske ambulante u Mokošici.

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan rekao je kako je ‘ovo je auto vrlo potrebno obzirom na broj kilometara koji pređe’.

– Sanitetski prijevoz Doma zdravlja Dubrovnik, godišnje prijeđe milijun i 200 tiosuća kilometara – istaknuo je Bazdan i dodao: ‘Otkad je Mato gradonačelnik, suradnja je iznimna, za razliku od prijašnjih godina. Imamo pravog sugovornika i suradnika’ – kaže Bazdan.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana