Natrag
19.2.2019 14:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Dječica uživala u predblagdanskoj bajci

16.12.2012 @ 17:31 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
21;21

Podijelite:

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju ove je nedjelje odzvanjala dječjim smjehom.

Razlog je 14. Dječji zimski festival u organizaciji studenata RIT/ACMT-a za djecu do 3 do 10 godina. Dubrovački mališani tako su se dobro zabavljali, a posebno su iz razveselili paketi iznenađenja koje im je dijelio, glavom i bradom sam Djed Božićnjak.

U pripremi još jednog izdanja Dječjeg zimskog festivala sudjelovalo je više od 45 studenata, koji su marljivo prikupljali donacije kako bi za mališane stvorili pravu magičnu i veselu blagdansku bajku u kojoj je, vjerujemo, svako dijete pronašlo nešto za sebe.

Mališani su se tako mogli okušati u brojnim kreativnim radionicama, društvenim igrama, sportskim natjecanjima, face paintingu, plesu, dok su se u glazbenim sobama mogli okušati u sviranju različitih instrumenata.

Dječji zimski festival, podsjećaju s RIT/ACMT-a, održava se od 1999. godine, već četrnaestu godinu uzastopce. Interes za dosadašnje Festivale bio je iznimno velik, svake godine posjećivalo ga je više od 300 mališana iz Dubrovnika i okolice.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana