Natrag
19.4.2019 05:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / BURA NIJE SMETALA! Tko je sve jedrio sa zlatnim Šimom i Igorom?

5.10.2016 @ 14:46 Hrvoje Curić Sport
57;57

Podijelite:

U sklopu Dana jedrenja djeca od 8 do 14 godina danas su imali priliku upoznati i jedriti sa zlatnim olimpijcima Šimom Fantelom i Igorom Marenićem.

-Kao sponzor jedriličarske posade Fantela-Marenić, vrlo smo ponosni na njihov izniman uspjeh na Olimpijskim igrama u Riju, ali i sve druge koji su prethodili veličanstvenoj pobjedi i osvajanju prve zlatne medalje za Hrvatsku u jedrenju. Kao sponzor olimpijskih pobjednika želimo malim Dubrovčanima, kao i djeci iz okolice Dubrovnika, približiti jedrenje i omogućiti im druženje s Olimpijcima – istaknuo je regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru, Burak Baykan.

Djeca koja su danas iskoristila tu priliku imala su samo riječi hvale za svoje prvo jedriličarsko iskustvo. Pa su tako prije samog početka opravdavali svoj dolazak samo kako ‘ne bi išli u školu’, dok su nakon obavljenog đira u jedrilici sa zlatnim Olimpijcima bili iznimno zainteresirani za jedrenje i oduševljeni doživljenim.

-U Dubrovniku nas je dočekala bura, ali uspjeli smo se izboriti za odlično jedrenje sa djecom. Oni su uglavnom oduševljeni, iako je bilo bure to je iskustvo učinilo samo zanimljivijim. Ovog puta su cure iz gimnazije pokazale malo više potencijala nego dečki. Popularizacija jedrenja je vrlo važna, pokušavamo ga približiti javnosti, školama, ali i djeci. Idealno bi bilo kada bi uvrstili jedrenje kao dio programa tjelesnog odgoja i privukli djecu da se bave ovim sportom – poručili su zlatni olimpjici Šime Fantela i Igor Marenić.

Kako je izgledalo druženje gimnazijalaca sa našim Olimpijcima pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana