Natrag
22.3.2019 13:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Bojan u Gradu snima spot za ‘Dopusti’

26.7.2015 @ 13:51 Baldo Marunčić dulist IN
12;12

Podijelite:

Popularni pjevač Bojan Jambrošić boravi u Dubrovniku gdje je jutros snimao video spot za svoj najnoviji singl ‘Dopusti’.

Mi smo ga zatekli na Trgu oružja gdje je vrijedno radio sa svojom dubrovačkom ekipom. Inače, redatelj spota je dubrovački glumac Robert Bošković, a u spotu s Bojanom glume dubrovački glumci Izmira Brautović i Maro Drobnić.

– Snimanje protiče sjajno, ekipa je odlična, a Robi sjajno radi svoj posao. Jako sam zadovoljan, a Dubrovnik je prelijep – rekao nam je simpatični Bojan, dok je redatelj Bošković istaknuo:

– Snimamo na više lokacija u Gradu i na Lokrumu. Montaža spota trebala bi biti gotova kroz 5-6 dana, a naravno da ćemo spot premijerno predstaviti baš u Dubrovniku – rekao nam je Bošković.

A dok nestrpljivo čekamo konačni uradak poslušajte kako zvuči Bojanov ljetni hit, pjesma ‘Dopusti’ koja osvaja hrvatske radijske ljestvice.
Sponzori za spot su Grad Dubrovnik, Rezervat Lokrum, Dubrovačke ljetne igre, Kazalište Marina Drżića, Frizerski salon BM studio, Optika Van Gogh Dubrovnik, Hotel Aquarius Dubrovnik, Club Revelin

Redatelji spota: Robert Bosković i Mišo Sorić

Snimatelj i montaža: Mišo Sorić

Glume: Mima Brautović i Maro Drobnić

Stilistica i kreatorica: Nikolina Poropat

Frizura: Blaženka Morić

Šminka: Ivana Pleša

Naočale: Optika Van Gogh Dubrovnik

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana