Natrag
21.2.2019 19:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Agroturizam Konavle predstavio se u Baranji

4.9.2012 @ 13:05 Baldo Marunčić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Predstavnici udruge Agroturizam Konavle boravili su proteklog vikenda u Baranji na manifestaciji Pudarina koja se održavala na vinskim putima Martinovog brda.

Baranja je ovom manifestacijom potvrdila svoju izvrsnost u razvoju ruralnog turizma, odnosno izniman interes koji izaziva kao izletišna destinacija za goste iz središnjeg dijela Hrvatske, kao i goste iz susjednih zemalja.

Suradnja Istre, Konavala i Baranje, triju destinacija ruralnog turizma Hrvatske koje se pozicioniraju kao destinacije izvrsnosti, započela je još od unatrag nekoliko godina, a nastavila se IsKonBar festivalom koji se održao protekle godine u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima.

Udruga Agroturizam Konavle svoj dolazak  u Baranju iskoristila je za promociju Konavala, prezentiravši posjetiteljima ove vrijedne manifestacije svoje autohtone proizvode i promotivne materijale.

Također, Agroturizma Konavle je u svrhu organizacije edukacijskog izleta koji će tradicionalno uslijediti u studenom, u suradnji s Parkom prirode Lonjsko polje i Turističkom zajednicom Grada Siska prethodno obišao Eko-etno selo Strug u Lonjskom polju, kao i preostale agroturizme u Sisačko-moslovačkoj županiji.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana