Natrag
23.2.2019 06:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Finski poduzetnici u gostima

18.4.2012 @ 14:16 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Predstavnici Dubrovačko- neretvanske županije, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te Regionalne razvojne agencije DUNEA  održali su sastanak s dvadesetak članova udruge poduzetnika „TESO ry“ iz finskog grada Tampere.

Prilikom susreta održane su informativne prezentacije o zdravstvenoj i socijalnoj skrbi te njihovom načinu na području Županije. Također, prezentirane su i aktivnosti DUNEA-e u sklopu provedbe EU projekta u području zdravstva i socijalne skrbi, ali i aktivnosti kod privlačenja investicija.
Inače, udruga „TESO ry“ promovira visoku kvalitetu poduzetništva u socijalnom i zdravstvenom sektoru, te pruža usluge različitim grupama klijenata – od starijih osoba, osoba s invaliditetom, djece s posebnim potrebama te osoba kojima je potrebna rehabilitacija zbog problema s drogom.

Tijekom posjete Županiji predstavnici udruge „TESO ry“ posjetit će i udrugu Dva Skalina, Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi te Centar za socijalnu skrb.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana